Voltreffer

Projecten & Activiteiten

EEN FANTASTISCHE MUZIKALE AVOND

Na het succes van ons jubileumconcert in 2014 verzorgde onze slagwerkgroep op zaterdag 5 november 2016 met VOLTreffer wederom een spetterend concert in Poppodium VOLT in Sittard. Het was een fantastisch avondvullende programma met een muzikale mix van drums, percussie, blazers, close harmony, dans en beats. Van overdonderend akoestische power, tot ingetogen melodische momenten.

 

Onze slagwerkgroep werd tijdens VOLTreffer bijgestaan door een aantal zeer getalenteerde muzikale gezelschappen uit Sittard en omgeving: Vocalgroup Fusion, Urban Dance Factory, DJ Wouter Simons, Jazz Dans Limbricht en enkele hout- en koperblazers van onze eigen harmonie. Naast Somnophography was het een van de hoogtepunten van 2016 waar we zeker nog een vervolg aan geven!

logo-voltreffer-sittard

Wil je op de hoogte blijven van onze concerten?

VOCAL GROUP FUSION

Fusion is een geweldig closeharmony koor uit Sittard met zo’n 16 zangers en zangeressen. Klein, maar met een groot geluid! Zij brengen populaire muziek op geheel eigen wijze. Eerder wonnen zij het Limburgs Koren Festival (2015), en behaalden zij een fantastische 2e plek op het Nederlands Koor Festival (2016).

 

Vocalgroup Fusion staat o.l.v. Esther Zaad die op het Nederlands Koren festival is uitgeroepen tot dirigente van het jaar 2016! Een grote eer en verdienste voor al haar werk in de korenwereld.

URBAN DANCE FACTORY

Voor wie ze niet kent van de halve finale van Holland’s Got Talent, de finale van Junior Dance of andere tv-programma’s zoals RTL late night waar Yasmin voorbij kwam en met Justin Bieber mocht dansen: De Urban Dance Factory!

 

De dansschool in Sittard en Elsloo is gespecialiseerd in allerlei soorten urban dans: van Hiphop tot Funk, van Dancehall tot Urban Jazz en zelfs Zumba wordt er gegeven. Geregeld vallen zij met hun crews, duo’s en solo’s in de prijzen: Ze zijn meerdere malen Nederlands, Belgisch, Europees en zelfs Wereldkampioen Streetdance!

NIKKI BOURRY & MICKÉLA PETERS

Naast de al waanzinnige moves van de Urban Dance Factory voegen Nikki en Mickéla een vleugje moderne dans toe aan het programma.

DJ WOUTER SIMONS

U kent hem misschien nog als DJ Ben Bastion, tegenwoordig gaat Wouter Simons door het leven als DJ SIMUN. Misschien wel Sittards bekendste DJ en producer met een voorliefde voor elektronische muziek. Funky, groovy and hip shaking! Inmiddels heeft hij een indrukwekkende lijst shows op zijn naam staan van Tomorrowland en Solar tot festivals in Miami.

JAZZ DANS LIMBRICHT

Geen onbekende als het op samenwerking met de slagwerkgroep aankomt, denk aan de Wèntjerdruim concerten in Sittard. Deze dansgroep uit Limbricht is gespecialiseerd in de dansstijl ‘jazz’, maar dat neemt niet weg dat alle dans invloeden terugkomen tijdens hun uitvoeringen.

 

Met verschillende groepen namen zij al meerdere malen met succes deel aan de Nederlands Kampioenschappen Jazzdans. Choreografie en coaching: Nanda Graus & Lotte van Dijk.

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE CONCERTEN?

MEER PROJECTEN & ACTIVITEITEN

  • Alles
  • Activiteiten
  • Harmonie
  • Opleiding & jeugd
  • Slagwerkgroep
KOUP DREK DREKDREK IS ‘R WEG

Steun onze vereniging en bestel onze potgrond. Zaterdag 12 maart – gratis bezorgd.