Test

somno-tijdelijk

In de nieuwsbrief van augustus heb ik mijn ideeën

over de toekomst van de Phil uiteengezet. Kern van mijn insteek is dat we in de harmonie niet alleen samen muziek maken maar ook samen vorm en inhoud moeten geven aan de toekomst en uitstraling van de vereniging.

Bedoeling is om samen met spelende leden uit alle secties (en alle leeftijden) lijnen uit te zetten en prioriteiten te bepalen.Dat gaan we doen in het zogenaamde PhilForum. Inmiddels hebben zich al vertegenwoordigers voor de saxen, trompetten, klarinetten, houtblazers en slagwerk aangemeld.

Het wachten is nog op vertegenwoordigers cheap nfl jerseys van baritons, trombones en hoorns.

Meld je aan voor het Philforum en denk mee over zaken als:

  • Hoe druk mag/moet het Philprogramma zijn?
  • Welke muziek wholesale mlb jerseys gaan we spelen?
  • Hoe presteren

harmonie-gallerij-1

Musiceren in de Phil betekent

dat je ( meestal al jarenlang ) in je agenda rekening houdt met Design de activiteiten van de vereniging. Soms zorgen studie, werk of andere Affidavit zaken ervoor dat je bij de harmonie een tijdje meer dan je lief is verstek moet laten gaan. Van Nick Vaassen weten we dat hij sinds begin augustus voor zijn stage in Mexico is. Over zijn ervaringen lezen jullie meer in deze nieuwsbrief.

Een aantal leden stuurden ons informatie over hun beperkingen in de komende tijd : Cool Floor Schreuders is ?R de komende maanden druk met het afronden van de scriptie voor haar Master aan de Universiteit van Wageningen; zij verwacht rond maart weer meer tijd voor de Phil te hebben. Voor Stanny Gofn begon in augustus haar Research Master Cognitive What’s Neuroscience aan de Universiteit Maastricht. De werkdruk in dit traject is hoog en Stanny verwacht om die reden de activiteiten bij de gallery Phil cheap jerseys de komende maanden op een lager pitje te moeten zetten. Vanwege gezondheidsredenen heeft Mariska Bartholomeus zich, in ieder geval tot na carnaval, afgemeld. Vanaf najaar 2016 heeft Lotte Schreuders een druk schooljaar in haar studie Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Vanaf december start ze met 3 maanden stage in Beesd, gevolgd door 3 maanden stage in het buitenland.