Koup drek drek, drek is ‘r weg!

Steun onze vereniging en bestel onze heerlijke potgrond

Zaterdag 6 maart – gratis bezorgd

Het afgelopen jaar heeft het coronavirus menigeen de grond onder de voeten doen wegzakken. Veel mensen en bedrijven, maar zeker ook verenigingen hebben een bijzonder somber jaar achter de rug. Zo heeft het virus flinke beperkingen gelegd op het samen maken van muziek. Dat gezamenlijk musiceren is het bestaansrecht van de Philharmonie en we hebben dit dan ook ontzettend gemist. Gelukkig kijken we als vereniging positief naar de toekomst en hebben wij er alle vertrouwen in dat wij u in de loop van 2021 weer mogen vermaken met onze muzikale klanken.

 

Voor het zover is gaan wij allereerst zorgen voor weer wat vaste grond onder de voeten en we gaan dat doen middels de traditionele potgrondactie 🌻 die op zaterdag 6 maart zal plaatsvinden. Steun de Philharmonie Sittard en bestel vandaag nog onze topkwaliteit potgrond. Een zak van 40 liter kost slechts € 4,- en 3 zakken voor € 12,-. Dit is inclusief gratis bezorging bij u aan huis op zaterdag 6 maart!

 

Bestel vóór 14 februari en betaal via iDeal
Vanwege het nog altijd rondwarende coronavirus zullen wij enkel potgrond kunnen bezorgen die op voorhand is besteld en die via iDeal is afgerekend. Daarmee voorkomen wij contant betalingen aan de deur en kan de actie veilig verlopen voor u en onze leden.

 

Heb je nog vragen? Of kom je er niet helemaal uit met bestellen? Stuur dan een email naar potgrond@philharmonie.nl.

 

Bestellen kan tot uiterlijk zondag 14 februari!

“Ein tuut vol mit gouw aerd, Is sjus wie de Phil de muite waerd!”

Bekijk ons Potgrondvlog

MEER PROJECTEN & ACTIVITEITEN

  • Alles
  • Activiteiten
  • Harmonie
  • Opleiding & jeugd
  • Slagwerkgroep