Phil Preuve

steun lokale ondernemers en de Phil

De Philharmonie is een unieke samenwerking aangegaan met enkele lokale ondernemers. Vanwege Corona kunnen heel veel zaken niet, maar de huidige situatie biedt ook nieuwe kansen. .

 

De komende weken zal er elke Philvrijdag een smaakvolle of interessante aanbieding voor jou klaar staan. Dit alles onder het motto ‘wees loyaal en koop lokaal’ waarmee we invulling willen geven aan onze traditionele Philavond en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid tonen voor de vele ondernemers die ook altijd klaar staan voor onze harmonie.

 

1+1=3
Lokale ondernemers, die een band hebben met de Phil, willen we op deze manier steunen en een hart onder de (ondernemers)riem steken. Tevens steun je met je aankoop de Philharmonie, omdat een deel van de opbrengst ten goede komt aan onze eigen Philharmonie. Tot slot ben ook jij een geluksvogel, omdat jij heerlijk thuis met je gezin kunt genieten van al deze smaakvolle aanbiedingen of interessante acties: 1 +1 = 3 !

 

Vragen of opmerkingen?
Heb je vragen over het Phil Preuve arrangement mail dan naar secretariaat@philharmonie.nl. Bestellingen worden enkel in behandeling genomen door het insturen van het bestelformulier. Bestellingen die gemaild worden, kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

1. Bestellen

Het bestellen van het Phil Preuve arrangement kan eenvoudig door het onderstaande bestelformulier tijdig in te vullen. Bestellen kan tot donderdag 17 december 12.00 uur.

2. Betalen

De bestelling kan per pin betaald worden als je deze komt afhalen.

3. Afhalen

Je bestelling kan vrijdag 18 december tussen 17.00 uur en 19.00 uur opgehaald en betaald worden bij ‘Luna, eten & drinken Sittard’, Markt 39 te Sittard.

Deze week

Drie-gangen menu’s van Luna, eten & drinken Sittard

Vlak voor kerst belanden we met het ‘Phil Preuve’ weer op onze mooie Markt. Daar waar de kerstboom straalt, de kerstversiering twinkelt en hoog in de lucht de avondmaan onze nostalgische Markt in maneschijn verlicht. Over de maan gesproken, ‘Luna, eten & drinken Sittard’ verzorgt voor volgende week vrijdag een mooi drie-gangen menu, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit twee Phil Preuve arrangementen. Het uitwisselen van gerechten per menu is helaas niet mogelijk. Voor de gerechten die opgewarmd moeten worden zit er een simpele opwarminstructie bij.

 

Menu ‘Luna’: Carpaccio met truffelmayonaise, diamanthaas met truffelsaus, warme groenten en ovenaardappeltjes en als dessert een bokkenpootjesmousse.

 

Menu ‘Luna Kip’: Pompoensoep, kipstoofpotje met groenten / rijst en als dessert een panna cotta met rode vruchten.

 

Zowel menu ‘Luna’ als menu ‘Luna Kip’ kost € 23,95 per persoon.

 

Bestellen kan tot donderdag 17 december 12.00 uur via de website van de Phil en het menu kan vrijdag 18 december tussen 17.00 uur en 19.00 uur opgehaald en betaald worden bij ‘Luna, eten & drinken Sittard’, Markt 39 te Sittard.

 

‘Luna, eten&drinken Sittard’ komt deze feestdagen naar jullie voordeur! Een heerlijk kerstontbijt, een uitgebreide uitslaap brunch, complete 4-gangen diners, heerlijke gourmetboxen en lekkers voor bij de borrel. Voor meer informatie kijk je op: www.lunaetenendrinken.nl.

Bestelformulier

Extra bestellingen voor vrienden, buren en familieleden worden door de deelnemende ondernemers en de Phil bijzonder gewaardeerd!