VEER HÖBBE GET IN HOES

KÓM GENEITE VAN OS EIGE HOESKAMERKONSÈR

Nao ‘t sukses van aafgeloupe jaor, organiseiert ‘t sjlaagwirkensemble van de Phil veur de tweede keer ein Hoeskamerkonsèr, thoes in de Philzaal Gats 1A, op zaoterdig 5 oktober om 20.30 oer.

 

Ónger ‘t motto ‘Veer höbbe get in hoes’ zal ‘t sjlaagwirkensemble ‘t publiek trakteiere op ein gevarieierd pregram en laote zeen waat deze entoesjiaste gróp van sjlaagwirkesj in hoes haet. Daobie gaon ze ein bezunjere samewirking aan mit de Zittesje band ‘Baroesjko’, die ouch de naozit muzikaal zölle inkleure. Went geer wit, ein feeske thoes is natuurlik neit vruig gedaon!

 

De entreepries veur de aovend is €5 per persoon. Hauwt d’r raekening mit dat de woonkamer neit al te groot is en d’r dus ouch ein beperk aantal zitplaatsje is. Dus sjrief uch flot in.

 

Veer kieke al oet nao eur aanwezigheid. Dan wurt ‘t ongetwiefeld eine gezèllige aovend!

 

Pès dan!
Sjlaagwirkensemble Philhermenie Zitterd

BEZUNJERE SAMEWIRKING MIT DE ZITTESJE BAND ‘BAROESJKO’

Baroesjko is een 9-koppig miniorkest, opererend vanuit de westelijke mijnstreek (Sittard-Geleen), grensoverschrijdend in de Folk en “Sittardse” Wereldmuziek!

 

Naast dat ze bekend staan als een verrassend veelzijdige live-band, scoorden zij ook hoge ogen in de hitlijsten van de provinciale radiozender L1. De liedjes Wesj aan de Parapluu, Raap dich Biejein en Langzaam Laat, zijn nog steeds veelvuldig op deze zender te horen.

 

In Maart 2019 bracht Baroesjko middels en tijdens een zeer succesvolle theatertournee een nieuw album uit; getiteld “Snezka”. Een kopstaart verhaal van 12 stukken muziek en liedjes in het Sittards dialect, die samen een verhaal vertellen, met de mythische berg “Snezka” als uitgangspunt. Daarvan kon de single “Vandaag” (met een gast rol van Bart Storcken) meteen op een hoge notering rekenen in de L1mbo top 10!

 

Lees meer over Baroesjko »

Kómp geer ouch?

Hauwt d’r raekening mit dat de woonkamer neit al te groot is en d’r dus ouch ein beperk aantal zitplaatsje is. Dus sjrief uch flot in.

MEER PROJECTEN & ACTIVITEITEN

  • Alles
  • Activiteiten
  • Harmonie
  • Opleiding & jeugd
  • Slagwerkgroep
KOUP DREK DREKDREK IS ‘R WEG

Steun onze vereniging en bestel onze potgrond. Zaterdag 12 maart – gratis bezorgd.