Concert Philharmonie op 22 juni 2019

Op zaterdag 22 juni geeft het harmonie-orkest van de Philharmonie Sittard samen met de philharmonie zuidnederland vanaf 20.00 uur een concert in ‘De Hanenhof’ te Geleen. Tickets voor deze muzikale ontmoeting tussen amateurorkesten en professionele musici zijn voor 15 Euro verkrijgbaar via MyOrchestra.

 

Middels dit concert krijgt de Philharmonie Sittard, die onder leiding staat van dirigent Ingeborg Stijnen, de kans om samen met een professioneel symfonieorkest in de eigen gemeenschap een optreden te verzorgen. Het bijzondere van deze concertreeks is tevens dat jonge talentvolle solisten een geweldige mogelijkheid krijgen om te soleren bij philharmonie zuidnederland. Omgekeerd zal een musicus uit philharmonie zuidnederland soleren bij de Philharmonie Sittard.

 

Kortom, de HAFA-concerten vormen een uniek samenwerkingsproject tussen amateurs en professionals. En dat alles binnen de dorps- of stadsgrenzen van de vereniging, want de concerten spelen zich meestal af in de lokale verenigingsgebouwen, sporthallen of kerken.

 

Voor tickets klik op deze link.

 

De HAFA-concerten worden dit jaar mede mogelijk gemaakt door:
Prins Bernhard cultuurfonds, Stichting Henri Hermans, Provincie Limburg en de Limburgse Bond voor Muziekgezelschappen.

Wil je dit niet missen?

MEER PROJECTEN & ACTIVITEITEN

  • Alles
  • Activiteiten
  • Harmonie
  • Opleiding & jeugd
  • Slagwerkgroep