Badeendenrace

Projecten & Activiteiten

SPANNEND EN GEZELLIG VOOR DE HELE FAMILIE
DE volgende editie vindt plaats in 2020

Op zondagmiddag 24 juni 2018 vindt voor de vierde keer de Sittardse badeendenrace plaats. Wat begon als een ludieke middag is inmiddels uitgegroeid tot een gezellig familie-evenement waarbij plezier en lol voorop staan. De organisatie van de badeendenrace is in handen van de Philharmonie Sittard.

 

Ligne Keutelbeek
In tegenstelling tot de voorgaande edities zal het evenement niet plaatsvinden in het Sittardse stadspark, maar in hartje centrum van Sittard. Aan de oevers van de Keutelbeek, ter hoogte van de Ligne, zal een ca. 150 meter lang parcours uitgezet worden waar vanaf 14:00 uur de diverse races zullen plaatsvinden. De races worden van commentaar voorzien door Tom Jessen. Op de schootvelden wordt het ‘racedorp’ ingericht, waar bezoekers terecht kunnen voor een drankje of een versnapering en waar de races nog eens kunnen worden nabesproken en geanalyseerd.

 

Koop een eend
Het belooft een ontspannen en gezellige familieactiviteit te worden, waarbij iedereen een deelnemende badeend kan aanschaffen voor € 2,-. Speciaal voor families is er het familiepakket: 3 badeenden voor € 5,-. Per serie gaan een aantal eenden door naar de finale, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. De finale is extra spannend omdat dan bepaald wordt wie met de prijzen aan de haal gaat.

 

Inschrijven?
Wil je meedoen? Op de zaterdagen 9, 16 en 23 juni is er tussen 10:00 uur en 16:00 uur een standje aan de Limbrichterstraat ter hoogte van de stadspomp waar men zich kan inschrijven. Op 24 juni zijn inschrijvingen ook mogelijk voorafgaande aan de races.

 

Fantastische prijzen
De prijzen zijn onder andere eetbonnen van diverse restaurants, waardebonnen van diverse winkels en verschillende andere speciale prijzen, ook voor kinderen!

Wil je meedoen?

In 2020 vindt weer een nieuwe editie plaats.

MEER PROJECTEN & ACTIVITEITEN

  • Alles
  • Activiteiten
  • Harmonie
  • Opleiding & jeugd
  • Slagwerkgroep