Nieuws

Het laatste nieuws
De Philfamilie feliciteert Riny Schrijen met haar koninklijke onderscheiding die ze vandaag in de schouwburg van Sittard opgespeld heeft gekregen door burgemeester drs. Cox.  Vanaf 1988 hoort Riny bij de groep van Philvrijwilligers die altijd klaar staan wanneer hulp nodig is, vooral tijdens de carnavalsdagen of  wanneer door verenigingen een beroep wordt gedaan op de tapploeg van de Phil. Ook de carnavalskleding en de uniformen van onze vereniging hebben haar aandacht.  Naast haar tomeloze inzet en betrokkenheid bij onze vereniging is Riny ook actief geweest als vrijwilliger bij de Klokfeesten in Overhoven, is ze betrokken bij het tekenen van de patronen en knippen van de stof van de carnavalspakken van de buurt ‘Riekswaeg Noord’ en de kapel ‘Aafsjlaag Zitterd’ en is ze vrijwilligster geweest bij het Toon Hermanshuis. Naast alle vrijwilligerswerk was en is Riny als mantelzorgster zeer betrokken bij  ernstig zieke familieleden en vrienden.

De Philfamilie feliciteert Riny Schrijen met haar koninklijke onderscheiding die ze vandaag in de schouwburg van Sittard opgespeld heeft gekregen door burgemeester drs. Cox.

Vanaf 1988 hoort Riny bij de groep van Philvrijwilligers die altijd klaar staan wanneer hulp nodig is, vooral tijdens de carnavalsdagen of wanneer door verenigingen een beroep wordt gedaan op de tapploeg van de Phil. Ook de carnavalskleding en de uniformen van onze vereniging hebben haar aandacht.

Naast haar tomeloze inzet en betrokkenheid bij onze vereniging is Riny ook actief geweest als vrijwilliger bij de Klokfeesten in Overhoven, is ze betrokken bij het tekenen van de patronen en knippen van de stof van de carnavalspakken van de buurt ‘Riekswaeg Noord’ en de kapel ‘Aafsjlaag Zitterd’ en is ze vrijwilligster geweest bij het Toon Hermanshuis. Naast alle vrijwilligerswerk was en is Riny als mantelzorgster zeer betrokken bij ernstig zieke familieleden en vrienden.
... Lees meerLees minder

2 weken geleden

 

Comment on Facebook

Eine DIKKE PROFICIAT 💐

Verdeind. Fiesiat 🎶🍰🎉

RINY , PERFICIAT MIT DIEN ONDERSCHEIDING dik verdeind ,helle wirker

Gefeliciteerd,en een fijne Koningsdag

Super sjiek proficiat 🌹

Proficiat!

Perficiat 👍👍👍

Helemaal verdiend. Proficiat Riny.

Proficiat !!!!

Proficiat ,en een fijne Koningsdag.

Perfisiat mit dees ongersjeiing.

Proficiat 🍾🍷💐

Perfisiat!!

Jos van harte gefeliciteerd met de onderscheiding die Riny dik heeft verdiend. Helaas konden wij vrijdag niet aanwezig zijn bij jullie, om het te vieren.

Proficiat ,en een fijne Koningsdag.

Perficiat riny

🥂💐🥳

Proficiat Riny!

Proficiat

Perfisiat!

Proficiat Riny💐Dat höb se dik verdeind👑👑

Perfisiat!!

Riny van ❤️🌺🌺🌸🌸🍀🍀proficiat

+ View previous comments

Gistermiddag weer een gezellige, muzikale en drukbezochte voorspeelmiddag op de Philzaal. Tevens kregen de leerlingen die de 'Muziek4Kids' opleiding met veel plezier en goed gevolg afgesloten hadden hun certificaat uitgereikt. Dank namens het Philbestuur aan de opleiders en de ouders die de kinderen telkens naar de lessen gebracht hebben. ... Lees meerLees minder

3 weken geleden

 

Comment on Facebook

Lieke Helmes leuk he!

Niet alleen de terrassen op het Vrijthof zaten afgelopen zondag vol, maar ook de stoelen in de St. Janskerk in Maastricht waren tot de laatste plaats bezet. Ons slagwerkensemble bracht weer een mooi concert samen met Vocal Group Odeon uit Maastricht en de slagwerkgroep van Harmonie St. Michaël van Thorn. ... Lees meerLees minder

4 weken geleden

Cultuur snuiven in Maastricht? Bezoek vanmiddag deze historische stad én het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble om 14.30 uur in de St Janskerk. Zèt ut in diene callepin!

Cultuur snuiven in Maastricht? Bezoek vanmiddag deze historische stad én het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble om 14.30 uur in de St Janskerk. Zèt ut in diene callepin! ... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Zit je nu of volgend jaar in groep 4 of 5 van de basisschool en wil je op een leuke manier muziek maken? Schrijf je dan in voor de basismuziekopleiding bij de Philharmonie Sittard!
Een kijkje nemen kan natuurlijk ook. Bezoek gerust onze voorspeelmiddag op 13 april aanstaande om 15.30 uur op ons Phillokaal aan de Gats 1a.
Meer weten? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl of kijk op www.philharmonie.nl.
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Ingrid Richel kijk 😍

Gistermiddag vond in Nieuwstadt het Elsene Solisten Toernooi plaats, enkele van onze leden deden mee in verschillende divisies.
Femke Boesten, Tom Lemmens, Tom Vroomen en Ruben Bartholomeus behaalden een 1e prijs in hun divisie, Ruben is tevens winnaar van de introductiedivisie. 2e prijzen waren er voor Sophie Willemsen, Joep Muijtjens, Judith Muijtjens en Senne Richel. Bijzondere vermelding verdient de muzikale prestatie van Lisa Schiffler in de 1e divisie: Maar liefst 92 punten en daarmee een 1e prijs met lof.Image attachmentImage attachment

Gistermiddag vond in Nieuwstadt het Elsene Solisten Toernooi plaats, enkele van onze leden deden mee in verschillende divisies.
Femke Boesten, Tom Lemmens, Tom Vroomen en Ruben Bartholomeus behaalden een 1e prijs in hun divisie, Ruben is tevens winnaar van de introductiedivisie. 2e prijzen waren er voor Sophie Willemsen, Joep Muijtjens, Judith Muijtjens en Senne Richel. Bijzondere vermelding verdient de muzikale prestatie van Lisa Schiffler in de 1e divisie: Maar liefst 92 punten en daarmee een 1e prijs met lof.
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Wat ein prestatie van de phil kenjer !!! Geweldig !!! 👍👍👍👍❤️🌺🌺🌺🌺🌺

Terwijl op het Phillokaal de leden zich verzamelen voor de Algemene ledenvergadering begon in het gemeenschapshuis in Nieuwstadt de 40e editie van het Elsene Solisten Toernooi met deelname van verschillende Philleden. ... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Altijd een leuk solistentoernooi, ook vandaag weer. De Phil is goed vertegenwoordigd vandaag. 😄👍

Het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble vindt op 7 april om 14.30 uur plaats op een wel hele mooie locatie: de St Janskerk in Maastricht. Er zijn nog enkele tientallen kaarten ( 15 euro per stuk) beschikbaar.  Interesse? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl

Het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble vindt op 7 april om 14.30 uur plaats op een wel hele mooie locatie: de St Janskerk in Maastricht. Er zijn nog enkele tientallen kaarten ( 15 euro per stuk) beschikbaar.

Interesse? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Het was een leuke middag voor onze jongste leden; samen op speurtocht door onze mooie stad! Dank aan de jeugdcommissie voor de organisatie. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Trots mogen we zijn op ons lid Jordi Vaassen. Hij behaalde vanmiddag tijdens de Limburgse kampioenschappen solisten en kleine ensembles maar liefst 87 punten. Hiermee kwalificeerde Jordi zich ook voor het Nederlandse kampioenschap. In Melick bracht Jordi op de kleine trom Drumming alone van Henk Smit voor de jury ten gehore.

Trots mogen we zijn op ons lid Jordi Vaassen. Hij behaalde vanmiddag tijdens de Limburgse kampioenschappen solisten en kleine ensembles maar liefst 87 punten. Hiermee kwalificeerde Jordi zich ook voor het Nederlandse kampioenschap. In Melick bracht Jordi op de kleine trom 'Drumming alone' van Henk Smit voor de jury ten gehore. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

 

Comment on Facebook

👍🏻 topper

Klasse!!

Gefeliciteerd. 👍👍👍

Proficiat met dit succes!t

Good gedoan Jordi! Proficiat

Proficiat

Superrrrrr 👍🥁

Toppie! Gefeliciteerd

🎊🎉🏆

Super !

Sjiek, proficiat 👌🏻👌🏻👌🏻

Proficiat. Goed gedaan.

👍

Klasse👍

👍🏻 topper

Perfisiat Jordi !!!

Proficiat!

Joris, van harte ge PHIL iciteierd.

+ View previous comments

Het was een geslaagde potgrondactie, hartelijk dank voor uw bestelling! Natuurlijk ook een woord van dank aan alle vrijwilligers die de potgrond vandaag bezorgd hebben.

Het was een geslaagde potgrondactie, hartelijk dank voor uw bestelling! Natuurlijk ook een woord van dank aan alle vrijwilligers die de potgrond vandaag bezorgd hebben. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Kampioenen !

Ech ein superteam !! 👍👍

kanjers

Superteam.,,

+ View previous comments

De afgelopen dagen kon je de avonturen van Bart en Lejao rondom onze Potgrondactie meebeleven. In deze laatste video onthullen zij ook het laatste geheime ingrediënt! 😉
Tom Jessen willen we bedanken voor het filmen en vele uren monteren van alle video's! Iedereen die een bestelling heeft geplaatst willen we ook bedanken, vandaag wordt de potgrond thuisbezorgd!
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

 

Comment on Facebook

Dees 2 heere waare dr al vruig bie! Waal ei bietje las van t Zittesj kwarteierke: om 09:15 oere woorte de tuute drèk bie ôs aafgeleverd! 🔝👍

Jan wat is dit allemaol

Potgrond bezorgen is geen sinecure; één zak van 40 liter weegt ongeveer 20 kilogram! Daarom moet goed getraind worden, zoals je kunt zien in deze video.
Onze potgrondactie​ is bijna uitverkocht, alle zakken worden morgen bezorgd! Gelukkig kunnen we rekenen op de hulp van veel van onze leden!
Heb jij al besteld? www.philharmonie.nl/potgrond
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Kom je ook luisteren naar 'Science'? Bezoek het concert van ons slagwerkensemble op 7 april om 14.30 uur in de St. Janskerk in Maastricht. Kaarten kosten 15 Euro. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Het lijkt eenvoudig, maar er komt veel kijken bij onze potgrondactie. Vandaag kun je zien dat onze potgrond heel speciaal behandeld wordt!
Ook zaterdag wordt met zorg met de potgrond omgegaan: De zakken worden gratis thuisbezorgd en neergelegd waar je maar wil!
Heb jij al besteld? We zijn bijna uitverkocht! www.philharmonie.nl/potgrond
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Koup drek drek, drek is 'r weg!
Onze potgrondactie is bijna uitverkocht. Bestel snel, want op=op!
www.philharmonie.nl/potgrond
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Wie wint de 'drekbattle' van de Phil? Druk op het duimpje voor Lejao (y) of kies het hartje voor Bartje <3 !
Zaterdag is onze potgrondactie al, plaats nu je bestelling en steun onze vereniging. €4,- per zak (40 liter), gratis thuisbezorgd! www.philharmonie.nl/potgrond
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Ein tuut mit gouw aerd, is sjus wie de Phil de muite waerd!
Het kost veel moeite om de beste potgrond te krijgen voor onze potgrondactie, maar het is gelukt. Bekijk de video en ontdek ons geheim! 😉
Plaats nu je bestelling én steun onze vereniging via www.philharmonie.nl/potgrond. Je hebt nog 5 dagen, zaterdag 16 maart wordt de potgrond gratis thuisbezorgd!
... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

De Philfamilie feliciteert Riny Schrijen met haar koninklijke onderscheiding die ze vandaag in de schouwburg van Sittard opgespeld heeft gekregen door burgemeester drs. Cox.  Vanaf 1988 hoort Riny bij de groep van Philvrijwilligers die altijd klaar staan wanneer hulp nodig is, vooral tijdens de carnavalsdagen of  wanneer door verenigingen een beroep wordt gedaan op de tapploeg van de Phil. Ook de carnavalskleding en de uniformen van onze vereniging hebben haar aandacht.  Naast haar tomeloze inzet en betrokkenheid bij onze vereniging is Riny ook actief geweest als vrijwilliger bij de Klokfeesten in Overhoven, is ze betrokken bij het tekenen van de patronen en knippen van de stof van de carnavalspakken van de buurt ‘Riekswaeg Noord’ en de kapel ‘Aafsjlaag Zitterd’ en is ze vrijwilligster geweest bij het Toon Hermanshuis. Naast alle vrijwilligerswerk was en is Riny als mantelzorgster zeer betrokken bij  ernstig zieke familieleden en vrienden.

De Philfamilie feliciteert Riny Schrijen met haar koninklijke onderscheiding die ze vandaag in de schouwburg van Sittard opgespeld heeft gekregen door burgemeester drs. Cox.

Vanaf 1988 hoort Riny bij de groep van Philvrijwilligers die altijd klaar staan wanneer hulp nodig is, vooral tijdens de carnavalsdagen of wanneer door verenigingen een beroep wordt gedaan op de tapploeg van de Phil. Ook de carnavalskleding en de uniformen van onze vereniging hebben haar aandacht.

Naast haar tomeloze inzet en betrokkenheid bij onze vereniging is Riny ook actief geweest als vrijwilliger bij de Klokfeesten in Overhoven, is ze betrokken bij het tekenen van de patronen en knippen van de stof van de carnavalspakken van de buurt ‘Riekswaeg Noord’ en de kapel ‘Aafsjlaag Zitterd’ en is ze vrijwilligster geweest bij het Toon Hermanshuis. Naast alle vrijwilligerswerk was en is Riny als mantelzorgster zeer betrokken bij ernstig zieke familieleden en vrienden.
... Lees meerLees minder

2 weken geleden

 

Comment on Facebook

Eine DIKKE PROFICIAT 💐

Verdeind. Fiesiat 🎶🍰🎉

RINY , PERFICIAT MIT DIEN ONDERSCHEIDING dik verdeind ,helle wirker

Gefeliciteerd,en een fijne Koningsdag

Super sjiek proficiat 🌹

Proficiat!

Perficiat 👍👍👍

Helemaal verdiend. Proficiat Riny.

Proficiat !!!!

Proficiat ,en een fijne Koningsdag.

Perfisiat mit dees ongersjeiing.

Proficiat 🍾🍷💐

Perfisiat!!

Jos van harte gefeliciteerd met de onderscheiding die Riny dik heeft verdiend. Helaas konden wij vrijdag niet aanwezig zijn bij jullie, om het te vieren.

Proficiat ,en een fijne Koningsdag.

Perficiat riny

🥂💐🥳

Proficiat Riny!

Proficiat

Perfisiat!

Proficiat Riny💐Dat höb se dik verdeind👑👑

Perfisiat!!

Riny van ❤️🌺🌺🌸🌸🍀🍀proficiat

+ View previous comments

Gistermiddag weer een gezellige, muzikale en drukbezochte voorspeelmiddag op de Philzaal. Tevens kregen de leerlingen die de 'Muziek4Kids' opleiding met veel plezier en goed gevolg afgesloten hadden hun certificaat uitgereikt. Dank namens het Philbestuur aan de opleiders en de ouders die de kinderen telkens naar de lessen gebracht hebben. ... Lees meerLees minder

3 weken geleden

 

Comment on Facebook

Lieke Helmes leuk he!

Niet alleen de terrassen op het Vrijthof zaten afgelopen zondag vol, maar ook de stoelen in de St. Janskerk in Maastricht waren tot de laatste plaats bezet. Ons slagwerkensemble bracht weer een mooi concert samen met Vocal Group Odeon uit Maastricht en de slagwerkgroep van Harmonie St. Michaël van Thorn. ... Lees meerLees minder

4 weken geleden

Cultuur snuiven in Maastricht? Bezoek vanmiddag deze historische stad én het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble om 14.30 uur in de St Janskerk. Zèt ut in diene callepin!

Cultuur snuiven in Maastricht? Bezoek vanmiddag deze historische stad én het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble om 14.30 uur in de St Janskerk. Zèt ut in diene callepin! ... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Zit je nu of volgend jaar in groep 4 of 5 van de basisschool en wil je op een leuke manier muziek maken? Schrijf je dan in voor de basismuziekopleiding bij de Philharmonie Sittard!
Een kijkje nemen kan natuurlijk ook. Bezoek gerust onze voorspeelmiddag op 13 april aanstaande om 15.30 uur op ons Phillokaal aan de Gats 1a.
Meer weten? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl of kijk op www.philharmonie.nl.
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Ingrid Richel kijk 😍

Gistermiddag vond in Nieuwstadt het Elsene Solisten Toernooi plaats, enkele van onze leden deden mee in verschillende divisies.
Femke Boesten, Tom Lemmens, Tom Vroomen en Ruben Bartholomeus behaalden een 1e prijs in hun divisie, Ruben is tevens winnaar van de introductiedivisie. 2e prijzen waren er voor Sophie Willemsen, Joep Muijtjens, Judith Muijtjens en Senne Richel. Bijzondere vermelding verdient de muzikale prestatie van Lisa Schiffler in de 1e divisie: Maar liefst 92 punten en daarmee een 1e prijs met lof.Image attachmentImage attachment

Gistermiddag vond in Nieuwstadt het Elsene Solisten Toernooi plaats, enkele van onze leden deden mee in verschillende divisies.
Femke Boesten, Tom Lemmens, Tom Vroomen en Ruben Bartholomeus behaalden een 1e prijs in hun divisie, Ruben is tevens winnaar van de introductiedivisie. 2e prijzen waren er voor Sophie Willemsen, Joep Muijtjens, Judith Muijtjens en Senne Richel. Bijzondere vermelding verdient de muzikale prestatie van Lisa Schiffler in de 1e divisie: Maar liefst 92 punten en daarmee een 1e prijs met lof.
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Wat ein prestatie van de phil kenjer !!! Geweldig !!! 👍👍👍👍❤️🌺🌺🌺🌺🌺

Terwijl op het Phillokaal de leden zich verzamelen voor de Algemene ledenvergadering begon in het gemeenschapshuis in Nieuwstadt de 40e editie van het Elsene Solisten Toernooi met deelname van verschillende Philleden. ... Lees meerLees minder

1 maand geleden

 

Comment on Facebook

Altijd een leuk solistentoernooi, ook vandaag weer. De Phil is goed vertegenwoordigd vandaag. 😄👍

Het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble vindt op 7 april om 14.30 uur plaats op een wel hele mooie locatie: de St Janskerk in Maastricht. Er zijn nog enkele tientallen kaarten ( 15 euro per stuk) beschikbaar.  Interesse? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl

Het concert ‘Science’ van ons slagwerkensemble vindt op 7 april om 14.30 uur plaats op een wel hele mooie locatie: de St Janskerk in Maastricht. Er zijn nog enkele tientallen kaarten ( 15 euro per stuk) beschikbaar.

Interesse? Mail naar secretariaat@philharmonie.nl
... Lees meerLees minder

1 maand geleden

Het was een leuke middag voor onze jongste leden; samen op speurtocht door onze mooie stad! Dank aan de jeugdcommissie voor de organisatie. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

Trots mogen we zijn op ons lid Jordi Vaassen. Hij behaalde vanmiddag tijdens de Limburgse kampioenschappen solisten en kleine ensembles maar liefst 87 punten. Hiermee kwalificeerde Jordi zich ook voor het Nederlandse kampioenschap. In Melick bracht Jordi op de kleine trom Drumming alone van Henk Smit voor de jury ten gehore.

Trots mogen we zijn op ons lid Jordi Vaassen. Hij behaalde vanmiddag tijdens de Limburgse kampioenschappen solisten en kleine ensembles maar liefst 87 punten. Hiermee kwalificeerde Jordi zich ook voor het Nederlandse kampioenschap. In Melick bracht Jordi op de kleine trom 'Drumming alone' van Henk Smit voor de jury ten gehore. ... Lees meerLees minder

2 maanden geleden

 

Comment on Facebook

👍🏻 topper

Klasse!!

Gefeliciteerd. 👍👍👍

Proficiat met dit succes!t

Good gedoan Jordi! Proficiat

Proficiat

Superrrrrr 👍🥁

Toppie! Gefeliciteerd

🎊🎉🏆

Super !

Sjiek, proficiat 👌🏻👌🏻👌🏻

Proficiat. Goed gedaan.

👍

Klasse👍

👍🏻 topper

Perfisiat Jordi !!!

Proficiat!

Joris, van harte ge PHIL iciteierd.

+ View previous comments